Never let anyone pull you down.

 
Jag fick en riktigt dålig början på det här året och efter det har det bara kännt som att det går nerför. Den senaste tiden har jag bärt på en stor knut i magen och en obehaglig känsla inom mig. Igår blev det bara för mycket. Jag bröt jag ihop och mådde riktigt dåligt, så idag stannade jag hemma för att ladda upp krafterna för att orka ställa mig upp igen. Efter att ha blivit överkörd av personer i min närhet har jag nu insett att jag inte kan acceptera det längre utan att det är dags att jag fokucerar på mig själv. Man ska aldrig tillåta sig själv att bli överkörd av andra och låta det gå ut över ens hälsa. Jag är den personen som lär sig av sina misstag och inte lägger sig. Jag kommer ställa mig upp igen och göra det som gör mig lycklig! Jag har en underbar helg och två kommande veckor efter det väntar. Nu kör vi!
2

There's something 'bout the bad boys

 
Lyssnade på Zara Larssons låt Bad Boys när den kom ut, men det var inte förrän idag när jag såg musikvideon för första gången som jag insåg hur bra den faktiskt är. Älskar låtar där det är lite attityd och famförallt bas! Grym låt! Ska bli spännande att få höra resultatet av hennes nya skiva när den släpps. 

Breakfast

 
Har en sån där otroligt jobbig tyngande känsla i magen för att jag har så mycket jag behöver göra. Jag började dagen med en lite större frukost och lugnande musik för att ladda upp. Nu ska jag skriva en lista för en vecka framåt där jag kan bocka av alla saker jag gjort så det lättar från magen. Tänkte skriva med olika färger så det blir lite roligare för ögat. Nu kör vi! 
2