Dagens köp

 
 
 
 
 
 
Det var alltså detta jag kom hem med idag. Jag och Theres drog in till stan tidigt imorse för att vara tidigt ute i kaoset med mellandagsrean. Tror ni vi kom hem med mycket från rean? Knappast. Där emot hittade jag en hel del annat smått och gått. Ett par jeans från Levi's för 1000kr, en klänning till nyårsafton som ni kommer få se mer av sen för 450kr där orginarie pris låg på 600kr, Desperate Housewives säsong 8 och en hårspray fick jag även med mig hem. Så nu är jag ca 2000kr fattigare, men måste säga att jag är sjukt nöjd med mina köp, trots att jag inte fick det mycket billigare. Inget oväntade och onödiga köp, så det var skönt.
1

Dan före dan

 
Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att updatera på den senaste tiden, men jag har helt enkelt inte haft något att skriva om direkt. Men nu har jag faktiskt några inlägg på G. 
 
Hej på er föresten! Är allt bra? Snart julafton, redan imorgon till och med, helt sjukt! Trtos att jag somnade sent igår lyckades jag gå upp hyfsat tidigt och prova min nya locktång. Tänkte ha lockigt hår imorgon och kände att jag behövde testa den så det inte slutar med att håret blir helt kaos imorgon. Dock tog det ca 1 timme för mig att locka igenom hela håret. Förmodligen på grund av att jag inte är van vid det och inte riktigt har det i fingrarna ännu. Förövrigt hade jag en otroligt mysig dag igår. Jag började dagen med att följa med min lillebror på sin gradering för att hjälpa honom att träna lite innan och stöta honom. Kanske kan skrapa fram några bilder från det också som jag lägger upp i ett senare inlägg. När vi kom hem hade både farmor och faster hunnit komma hem till oss som har åkt tåg från Göteborg. Så småning om kom Jens också och vi åt alla en trevlig middag samtidigt som vi hade strömavbrott, hehe. Mysigt var det i alla fall med alla tända ljus. Efter det stod jag och Jens och bakade lussekatter hela kvällen. Dom blev faktiskt riktit lyckade! Vi kollade även på en jätte skum film medan degen jäste. Ja, det var min kväll lite kortfattat. Om en liten stund ska jag, resten av familjen, farmor och faster åka iväg för att inhandla dom sista julklapparna. Jag har dock bara hunnit köpa en än så länge, så jag hoppas verkligen jag hittar alla andra idag! Vi hörs lite senare. 
 
Puss
2

En dag i sollentuna centrum

Idag hade Eric signering för sin dvd. Självklart var jag och mina fina vänner Theres, Linnéa och Ida på plats i Sollentuna Centrum, där han skulle ha signeringen. Eric sjöng 5 låtar; Hearts In The Air, Miss Unknown, Hotter Than Fire, Manboy (acapella) och Marching. Därefter var det signering. Tror aldrig jag har fått prata med Eric så länge under en signering någonsin. Vi hade massa presenter med oss och Eric var så nyfiken så han var tvungen att kolla genom allt, haha sötnosen :') Jag har i alla fall haft en hur grym dag som helst! Den kunde inte ha blivit bättre. Här kommer lite bilder!