En närmare titt

 
Här är några bättre bilder på t-shirten jag köpte på Nellys outlet, som jag hade på mig på mina senaste outfitbilder. Enkel men snygg, som man kan få ihop en rikigt bra outfit med. Gillar den. Är som ni säkert vet svag för vitt och ljusrosa...
1

Insta lately

 
Här är några av mina senaste instagrambilder. Allt från bak med farmor, promenad med hunden, sju sorters blommor som jag la under kudden vid midsommarnatten, selfie i bilen på väg hem från Borås, fika och drinkar med bestis, härlig ballongbild med min fina vän Angelika till bilder på underbara Sthlm. Ni följer väl mig på instagram?! 

3

I'm going to Mallorca

 
Min lycka just nu går inte att beskriva. I slutet av Juli åker jag till Mallorca! Sist jag var på sol och badsemester var 2010 då jag och familjen var på Barbados, så det är verkligen på tiden för en ny nu. Förmodligen kommer jag att åka över en sväng till Ibiza också, vilket ska bli otroligt roligt då jag kollat på så många bilder och resor dit ett tag nu. Helst av allt skulle jag vilja åka nu på en gång, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det ju... Men innan jag åker till Mallorca ska jag hinna förbi Göteborg en sväng. Juli kommer verkligen bli en otroligt härlig månad. Längtar som bara den!
1