Fan va bra jag är!

Hej på er alla mina underbara läsare! Kom hem från träningen för ett tag sedan, har hunnit ätit två mackor och nu är det duschen som gäller! Apropå träningen... Fan va grym jag var idag! Nu kanske några av er sitter där och tänker "vilket jävla ego hon är"...? Förlåt för att jag svär, men va fan... Får man inte var stolt över sig själv någon gång? Det är faktiskt viktigt att beröma sig själv om man har varit duktig! Glöm inte att göra det ni också (: Alla kan vi inte göra rätt hela tiden, men när vi väl gär rätt eller extra bra ifrån oss se till att beröma er själva då! Hoppas ni får en fin kväll! Puss på er alla söta där ute! ♥

image description

Bilden togs strax innan jag åkte på träningen...

4

Young, Wild and Free

Åh, jag är helt kär i den här låten, eller i alla fall i refrängen. Så himla härlig! Man vill bara gunga med, med armarna i luften och man får verkligen känslan av frihet, som dom sjunger! Gillar att någon hostar mitt i låten också, haha!

CamWow

Omfg! Ni förstår inte hur mycket jag har garvat den här rasten. Jag och Calle har roat oss med CamWow... Ja ni ser ju det fina resultaten av bilderna, hahaha!