My wishlist for christmas

 
Dear Santa...
- Önskningen om att en dag äga en Macbook Pro står kvar på önskelistan, då jag varje dag kämpar med min nuvarande dator som inte vill samarbeta. Hoppas!
- De perfekta solglasögonen från Céline.
- Har blivit förälskad i de lite mindre väskmodellerna och den här modellen Mini Sac du Jour från Sain Laurent är rena drömmen. 
- En borste från Mason Pearso, som jag har hört ska vara grym.
- Dessa perfekta sneakers från Isabel Marant.
- Armband från Lily and Rose
- Highligter från The Balm.
- Body lotion och läppstift från favoritmärket Chanel.
- Ett fast kameraobjektiv på 35mm från Canon.
- Nyckelring och necessär från Michael Kors
- Primer från Smashbox
 
Förutom alla dessa materialla saker önskar jag mig självklart framför allt en riktigt mysig julafton med mina släkt och familj. Roligast av allt tycker jag egentligen är att ge. Finns inget bättre än att göra andra glada. 
2

Dress for success

 
Snubblade över dessa bilder på Gigi Hadid från Kendalls födelsedagsfirande när jag låg och slötittade på telefonen. Det här är helt klart en outfit jag skulle kunna tänka mig att bära. Blev helt försälskad i silkestoppen! Vill haaa... 
1

Det blir vad man gör det till

 
Fredagen började inte som planerat och slutade med en kväll med fruktansvärda magsmärtor. Man kan ju ha sådana dagar, så jag accepterade det bara och gav det en dag. På lördagen bestämde jag mig för att det här ska bli en bra dag. Ryckte upp mig och åkte till Ida för lite hejdåmys innan hon åker till USA, och vilken fantastisk helg det blev efter det. Det blev vin, spel och massa prat. Lucia och tredje advent firade jag hemma tillsammans med pojkvännen framför tven med glögg, pepparkakor och lussebullar. En helt perfekt helg såhär i decemberkylan. Hur har er helg varit?