Give me the time of my life

 
Tänkte tipsa er om en låt. Jag hörde den här på radion för några dagar sedan och la in den i min spellista direkt. Sedan dess har den gått på repeat. Den har ett sånt härligt vibe. Man vill bara sträcka upp händerna i luften och dansa. Sätt i lurarna och höj upp musiken och gör den här dagen grym! 
1

En lillördag utöver det vanliga

 
Igår var det inte vilken lillördag som helst. Igår var dagen då jag tillsammans med hela klassen hade vår skiva och jäklar vad kul vi hade! Vi höll till på FOU och började kvällen med middag och fortsatte sedan kvällen och natten med drinkar och massa dans till härlig musik. Förutom mina fina vänner i klassen fick jag även spendera den här kvällen med några av mina bästa vänner som kom senare på kvällen. Kvällen blev så himla lyckad och jag är så glad att jag fick spendera den med mina fina vänner. Ser ni föresten vad jag ska föreställa? Vi körde på temat Way Back Wednesday så min outfit var inspirerad av filmen Pretty Woman. Hade även ett par höga vita hanskar till också, som dock hängde på min väska när bilden till vänster togs. Vad blev jag för klssens då? Jo klassens stalker med motiveringen: Celine Alfredsson - klassens sociala media "Med en smått manisk besatthet av en viss Saade, lever hon kvar i drömmen om kändisen vars kärlek hon aldrig haade. Mode och blogg fyller ditt liv, vilket säkert hjälper dig att ta nästa kliv. Facebook, instagram, blogg och twitter - det är det enda vi hör av dig utöver ditt fnitter". Måste säga att dom fick till det riktigt bra, haha... Kvällen slutade med värkande fötter och hals, precis som det ska vara efter en lite för bra kväll. 

Önskeinlägg: studentpresent

Hej på er! Studenten närmar sig med stormsteg. Jag fick en kommentar med ett önskemål om ett inlägg där jag visar upp vad jag önskar mig i studentpresent. Så det är vad det här inlägget kommer att handla om. Först och främst önskar jag bara att alla nära och kära kommer och vill spendera studentdagen tillsammans med mig, men om man ska titta på det materiella så önskar jag mig detta: 
 
1. En väska. Den jag har nu har verkligen haft sin tid och är helt slutkörd efter alla böcker och datorn som den har fått bära fram och tillbaka till skolan. Mina drömväskor är dessa tre skönheter:
 
 
 
dream bags
 
Den klassiska Céline väskan i modellen "Luggage" och den underbara Céline ´"tie bag". En tredje favorit är modellen "Saffiano" från Prada. Rena drömväskor allihopa! 
 
2. En dator. Fick syn på den här pärlan för några dagar sedan. Den nya MacBook-datorn i guld. Den är som gjord för mig. Helt kär. 
 
 
När det gäller studentpresenter tänker jag lite vad jag har användning av efter jag har gått ut skolan. Då sitter ju en dator och en väska perfekt när man ska jobba! Det här är de två största presenterna som jag drömmer om, men knappast skulle våga ta emot. Utöver detta sitter smycken aldrig fel eller varför inte en upplevelse som man minns resten av sitt liv. Vad önskar ni er och har ni några tips på vad man kan önska sig eller ge till andra?
5