Plugg, plugg, plugg...

Hej på er! Här sitter jag och pluggar som en galning och lyssnar på lite musik. Men snart är det dags för Big brother... HÅLL UT CELINE! Nej men jag börjar bli ganska bra på det här med atom och kärnfysik nu. Men vi får se om jag gör provet imorgon eller på Fredag. Kanske är bäst att göra det på Fredag så jag får en dag till att repetera lite? Nog babblat om skolan. Hur är det med er? (:

 

1

Converse

Jag har börjat titta lite smått på olika converse nu inför våren. Är lite inne på att köpa två par faktiskt. Bland annat ett par vita låga. Har ju redan ett par höga, men dom har börjat gå sönder, och ett par vita passar ju till allt. Funderar på ett par rosa eller ett par lila också, men jag vet inte rikgit... Skulle behöva lite hjälp, så vad tycker ni att jag ska köpa? :)
1

I'm gonna live my lifeHar ni hört den här låten? Jag är inget stort fan av Justin Bieber, men jag måste säga att utan Justin i den här låten hade det inte alls varit lika bra. Han gjorde verkligen hela låten. Man kan ju inte sluta nynna på refrängen. Nej, den kommer nog dunkas nästa vecka i stugan ;) Vad tycker ni om den?