Ett drömhem

Moulding details:
 
Drömmar och mål är något som jag ständigt har i tankarna och som jag anser vara väldgt viktigt för att ha något att sträva efter här i livet. Just nu håller jag och familjen på med ett stort projekt att renovera en tredje våning i huset på bottenplan, där tanken är att jag ska få bo. Varje dag tittar jag på inspirerande inredningsbilder för att få det så fint som möjligt. Jag är en riktigt sucker för stuckaturer och den lite äldre stilen som ni ser på bilden ovan. Hade inte tackat nej till att få bo såhär. Ljust med den vita färgen, levande med den fantastiska stuckaturen och fina möblerna tillsamams med den pampiga kristallkronan. Drömmar är till för att uppfyllas, så vem vet en dag kanske jag har ett liknande boende? 

Tuesday night

 
Hej fina ni! Är allt bra med er? Som jag nämt tidigare så pluggar jag just nu modevetenskap på universitetet. En kurs som jag trivs otroligt bra med. Äntligen får man plugga något som man verkligen är intresserad av och brinner för, med ett arbetssätt som passar mig.Så roligt också att läsa kursen med andra som har samma intresse. Imorgon ska den första inlämningsuppgiften vara inne, så den här kvällen kommer spenderas med plugg. Hoppas ni får en helt fantastisk kväll! 
2

It's my birthday


Godmorgon fina ni! Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag. Vaknade upp till detta: en fin blombukett, jättefina presenter, frukost på sängen och världens bästa familj som kom in och väckte mig med sång. Nu väntar en föreläsning, sedan lunch med familjen och ikväll en middag med två av mina favorit personer, en av mina bästa vänner och min pojkvän. Hoppas ni alla får en helt fantastisk dag! Kram
1