from cross to heart

 
Sedan jag konfirmerade mig har jag haft ett kors på min guldkedja runt halsen. Inte för att jag är super kristen eller något sådant, utan som ett minne för den underbara tiden och för att jag tycker att kors är väldigt fina. Nu har jag dock bytt ut korset mot ett guldhjärta som jag fick när jag döptes. Litet och stilrent. Jag tar aldrig av mig mitt halsband utan har på mig det 27/7. Jag ser ingen anledning till att ta av det eller byta ut det mot andra halsband hela tiden. Ett fint guldsmycke är aldrig fel! Jag tycker det är så fint att bara ha något litet och stilrent smycke runt halsen. Även små saker kan göra mycket. 

Mysmusik


Måste bara tipsa er om det här albumet. Så sjukt fint. Hittade det genom en länk på Twitter. Perfekt att sätta på när man ska sova. Kollade även in Ludovico Einaudis andra låtar på Spotify. Lika fina dom. Jag älskar att lyssna på sånhär musik emellanåt när jag ska sova eller bara kopla av. Bara få blunda och rensa tankarna för en stund. Tycker det är så härligt. Tycker absolut att ni ska kolla upp hans musik. Allt finns på Spotify. Vill ni ha tips på annan musik också? Sånna låtar som jag lyssnar på till vardags? 

Ralph Lauren perfume


Köte den här parfymen på Arlanda när jag och Theres skulle åka till Finland. Det är alltså en Ralph Lauren parfym som heter Big Pony Women Pink. Är verkligen super nöjd med den! Den har en fantastiskt mjuk romantiskt och fruktig doft. Den fick en plats bredvid min Dior parfym på min byrå i mitt rum. Tycker dom står så fint där tillsammans med mina andra prydnader :)