Beställd

 
Såg ett inlägg på Blondinbellas blogg där hon visade den här tröjan som hon själv har designat. Har länge tänkt att köpa en liknande i samma färg från Gant, men när jag hittade den här för bara 135kr var jag tvungen att köpa den. Orginal priset ligger på 449kr. Gant tröjan jag hade tänkt att köpa kostar runt 1000-lappen, så jag gjorde ett rejält kap! Tänk er den här till ett par vita jeans i vår! Hoppas bara att den är lika fin i verkligheten och att storleken passar. Nackdelen med internetshopping... 

Dagens köp

 
Sprang in en snabbis i centrum efter skolan idag och köpte några små välbehövliga saker. Det jag kom hem med var tre par söta och super sköna trosor från H&M, en I love.... strawberries & milkshake hand lotion, tre nagellack, ett läppsyl, en ögonbrynspenna och lite annat. 

Söndagsångest

 

Vaknade upp med söndagsångest. Har en hel del att ta itu med idag och en förjävlig skolvecka framför mig. Usch! Det är ganska hemskt att man inte kan vara ledig på söndagar när det fortfarande är helg. Ska försöka planera in lite andra roliga saker att göra i veckan och nästa helg, så jag inte blir insnöad i allt plugg. Nu måste jag sätta igång.

Puss på er ♥