Ren lycka


Det här har varit en av de bästa dagarna på länge. Den har bestått av så mycket lycka. Jag pratar självklart om mösspåtagningen! Det var inte förrän idag jag förstod på riktigt att jag faktiskt ska ta studenten. I år är det äntligen min tur, och jäklar vad jag är taggad på utspring och flak nu! Jag började dagen i skolan med mösspåtagning och fortsatte med drinkar på Friday's med otroligt mysigt sällskap, bra musik och fantastiskt väder! Jag kunde knappast fått en bättre dag... Nu ska jag ladda om på nytt och bege mig ut på stan ikväll igen. Glad valborg fina ni! 

Utländska läsare

 
Kvällen igår kvar helt fantastisk. Det var dags för konsert igen, den här gången i Stockholm, och träffa alla fantastiska vänner. Förutom det hände en riktigt härlig grej. Det kom fram tre läsare från Tyskland och hälsade på mig. Det är alltid roligt när det kommer fram folk och säger att de tycker om det man gör. Extra kul var det självklart att det visade sig att jag har utländska läsare! Det blev en liten härlig pratstund och kramkalas. 
 
Nu står skola på schemat och prov i eftermiddag. Ikväll däremot ska jag på Josefins skiva. Ska bli så kul att komma ut och dansa och dricka lite drinkar. Hoppas ni får en fin start på veckan. Nu kör vi!

On the road

 


Titta gärna i HD
 
Klippte ihop en liten film från Linköping igår och här ser ni reultatet. Har varit sugen på att göra en video så länge. Den här gången fick ni mest följa med på själva resandet och inte så mycket vad vi gjorde emellan... Nästa gång det blir en resa tänkte jag filma ännu mer och göra en lite längre och roligare video, där ni får hänga med från början till slut. Vad säger ni om det? Tycker ni föresten det är kul med videos som den här och skulle vilja ha fler? 
1