Wanties for fall

Acne favorites 
Om det är något jag skulle vilja ha i min höstgarderob är det dessa tre skönheter som jag spanat in från Acne. Bomberjackan är ju bara för läcker. Älskar färgen! Den fina tröjan skulle vara mer än perfekt med bara ben och ett par over knee-stövlar. Jag som älskar vitt och ljusrosa också... Sen var det ju Acnes Hybria Lea boots som jag varit förälskad i sedan flera år tillbaka. 
1

Dagens stil

Hej fina ni! Jag kom hem för inte så länge sedan och kröp ner i sängen med Tindra det första jag gjorde och satte på gårdagens avsnitt av Paradise Hotel. Jag hade prov imorse, så det är så obeskrivligt skönt att belöna sig själv med att bara ta det lugnt. I reklamen loggade jag in på bloggen och läste en kommentar att jag blivit utsedd till Dagens Stil Stil som hör ihop med Blogg.se. Så otroligt roligt! Det är sånt här som gör att man tycker att det är ännu roligare att blogga :) Hur har er dag varit?
1

Årets första höstoutfit

 
Top from H&M Trend // Jeans from Dr Denim // Primeboots from Jackie // Bag from DKNY // Watch and bracelet from Marc Jacobs // Fur from Hollies
6