Triangle bra

 
Från Göteborg fick jag bland annat med mig den här vita spets bhn som jag varit på jakt efter ett tag. Dom verkar i stort sätt vara slut i Stockholm, så blev överlycklig när jag såg att den fanns i Götet. Den är perfekt när det är så varmt ute som det är nu och kommer vara helt perfekt i Spanien. Riktigt nöjd är jag. Den finns på Monki för 120kr. 
1

-


 
Förlåt för min frånvaro här på bloggen. Jag har haft fullt upp hela tiden. Dom tre dagarna jag var i Göteborg var verkligen helt fantastiska! Hann inte ta så mycket bilder som jag hade velat, men det kommer komma upp några lite senare. Igår hade jag en sån där fantastisk sommarkväll med otroligt god mat, musik och fint sällskap av min fina vän Josefin.Vi satt och drack drinkar, åt, sjöng och pratade från eftermiddag till kväll ute på hennes altan. Otroligt mysigt. Idag tänkte jag ta en sväng till stranden, men även fixa en helt del saker. Saker ska inhandlas, katterna ska badas, gräset ska klippas, det ska tvättas och städas. Allt nödvändigt som behövs göras innan man åker iväg, för i övermorgon sticker jag iväg igen! 
6

Gothenburg here we come!


Hej på er! Nu är jag snart framme i underbara Göteborg. Gick upp klockan 5 imorse, men hittills är humöret på topp. Idag tänkte vi titta runt lite i stan och imorgon blir det Lotta på Liseberg. Hoppas ni får en fantastisk dag!