Two dreams

 
En av mina största drömresemål är USA! Har aldrig varit där och vill obeskrivligt gärna åka dit. Det absolut bästa skulle vara en roadtrip med tjejerna och bara vara borta från verkligheten för ett tag och få se hela USA. Dock får det bli om några år när man är tillräckligt gammal för att kunna gå och klubba. Men innan dess åker jag gärna dit för sol, bad och shopping men även för att se öknen. Ser alla underbara bilder man skulle kunna få framför mig, åååååhhh!

 
En annan dröm som jag har är att köpa min egna lägenhet. Mest bara för att kunna inreda den precis som jag vill men också för att ha närmare till allt och kunna få kontrollen över allt (kontrollfreak som jag är). Att slippa ha en hel familjs saker över allt, utan kunna känna att allt är mitt. Att själv ha ordning, kontroll och kunna bestämma. Men inget hade varit bättre än att köpa en lägenhet med den man älskar. 
1

Nacka Forum

 
Jag hade verkligen en fantastisk dag igår. Jag och Josefin åkte som sagt till Nacka Forum och lyssnade på Sofie Fahrman och såg en liten modevisning med vårens trender. Ingen mindre än Ace Wilder uppträdde också. Kul att se henne live. Som ni såg i det förra inlägget blev det även lite shopping också. Behövde verkligen uppgradera lite i vårgarderoben. En god lunch och en juice från joe and the juice blev det också. Efter en hel dags springande i affärer satt en god middag bestående av kött, potatis och bea inte fel och Ben & Jerry's till efterrätt. Sjukt hur gott det var! Lite senare på kvällen åkte jag och Josefin hem till Elsa med Malin och Marina och bara satt och snackade i timmar. Ingen får mig att må så bra som dessa brudar! Kvällen avslutades med att jag satt och sjöng för full hals till Magnus Uggla i bilen på vägen hem, eller okej det var bara jag som sjöng medan mamma fick stå ut med min vackra sångröst, haha! 

NEW IN

 
Sprang in på Mango idag och blev helt kär i alla kläderna när jag kom in i butiken. Samlade på mig så många kläder som jag orkade bära till provrummet. Vår- och sommarkläder är verkligen min grej. Klänningen, blusen och kavajen som ni ser på sista bilden fick följa med mig hem. Vitt och ljudrosa är verkligen min typ av färger. Så stilrent och classy. Plaggen kommer verkligen bli perfekta inför våren och sommaren. Är så nöjd och glad!
2