Believe Tour 22 April

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
Kolla gärna i HD
 
 I måndags var dagen som jag har haft planerad i nästan 1 år. Dagen då jag såg Justin Bieber live för första gången. Jag är inte ett stort fan, men det var en riktigt häftig upplevelse. Bara att få vara bland alla galna fans var en upplevelse i sig. Galet och helt sjukt var vad det var. Var så häftigt att se att alla, även dom som hade sittplatser, stod upp och hoppade. Detta kommer verkligen vara ett minne för livet. Ni som inte gick missade verkligen något. Men eftersom att jag är ett fan av Eric måste jag få jämföra med honom och jag anser faktiskt att han är bättre live. Konserten var verkligen grym, men det var på opersonligt på något sätt. Det märktes att allt var planerat i minsta detalj. Till och med det Justin sa märkte man var planerat. Det är nog det som gör Eric så bra live, att hans spelningar är så personliga och att han verkligen ger allt på scenen. Jag säger inte att Justin inte gjorde det, men det var nog just det att det var i den där normala stora konsert klassen som gjorde att det inte kändes så personligt. Men en riktigt häftig upplevelse var det! :D
 
Känns så obeskrivligt galet att jag faktiskt har sett honom live och att det är jag som har tagit alla dessa bilder och filmat dessa klipp! Helt sjukt.
2

Be strong. Never give up. Stay positive.

 
 
 
 
Jag är inte den personen som tycker om att ta bilder på mig själv. Jag står faktiskt hellre bakom kameran än att vara med på bild. Det har ni säkert märk när jag köpt något nytt klädersklagg eller så. Det är inte ofta jag tar och lägger upp en bild där jag har det på mig... Jag vet inte riktigt varför det är så faktiskt. Men ibland får man vara lite egenkär och lägga upp lite bilder på sig själv. Texten i rubriken hittade jag i en tweet på twitter. Jag valde att ha den i rubriken för att den beskriver mig så himla bra. Jag är stark mentalt, ger aldrig upp och försöker alltid vara och se det positiva i saker och ting. Har ni några ord som beskriver eran personlighet?
1

Lexington jacket

 
 
 
 

Igår blev den min. Min efterlängtade Lexington jacka. Som jag har väntat och längtat. Minns ni när jag gjorde inlägget om dom i Februari? Nu är jag då 3000 kr fattigare, men en lycklig ägare till en ny fin jacka! Jag är verklien hur nöjd som helst. Men ni ska bara veta vilken ångest jag hade över om jag skulle välja den beiga eller den här rosa. Hade planerat att åka och prova den beiga och köpa den om den passade, men när jag fick syn på den rosa och provade den så blev det inte så lätt längre. Jag vet inte hur många gånger jag provade dom innan jag bestämde mig... Men galet många gånger var det! Jag tyckte att det kanske var roligare med lite färg nu till våren och sommaren och att dom jag har sett som har den här jackan inte har den i just den här färgen.Vilket gör det det lite roligare med den här rosa. Den kommer vara kanon till byxorna och solglasögonen jag har tänkt att köpa! Den som säger att shopping inte gör en lycklig, den vet inte hur man shoppar. 
1