Säljes

 
Är du på jakt efter en nyårsklänning? Då kanske den här är något för dig. Superfin brun/kopparfärgad långklänning (kort framtill) med paljetter upptill, från VILA. Storlek XS, men kan även passa som S. Endast använd EN gång. Mail celinealfredsson@live.se vid intresse. 
 
 
Limegrön tröja från Chicy, perfekt såhär under vinterhalvåret. Hat setts på bland annat Lisa Olsson. Passar som XS/S. Endast använd EN gång! Maila till celinealfredsson@live.se vid intresse. 

Céline sunglasses

Celine sunglasses
 
Har gått och blivit lite smått kär i dessa sunnisar från CÉLINE. Älsar storleken och formen. Perfekt för den modemedvetna satskvinnan. Dock har jag själv svårt att bära stora solglasögon då jag har så smalt ansikte och jag då lätt ser ut som en fluga, men ska försöka hitta dessa i butik och prova! Denna modellen ligger strax över tvåtusen kronor. 
2

Something new 
Dessa stilrena klackar från Zara har nu tagit plats bland mina andra skor vid min klädställning. Jag har dragit ner på inköp av kläder ett bra tag nu och är i stort behov av lite nytt i garderoben. I morse slängde jag iväg en beställning på Nelly och i eftermiddags kom mamma hem med en byxdress från kollektionen Magical Holidays med Tony Bennet och Lady Gaga för H&M. Ni ser en liten skymt av den på bilderna ovan. Har spanat in den på reklamen i tunnelbanan ett tag. Mamma var en ängel och sprang i fyra olika H&M butiker innan hon fick tag på en sista som fanns kvar. Ska visa er hur den ser ut på senare. Tänk vad lite nytt i garderoben kan göra med humöret.