Bangerz tour

 
Vilken jävla kväll det har varit. Jag och min fina vän Josefin var på Miley Cyrus konsert i Globen idag. Som vi har längtat efter den här dagen. Det var en enda stor fest i hela arenan. Hon var lika galen som man har föreställt sig, men samtidigt berörde hon väldigt mycket med några låtar. Tycker hon är så jäkla ball alltså. Det är så underbart att bara glömma allt för en stund under konserter och bara fyllas med ren lycka. Underbar känsla! 
3

New bikini

 
Förutom shoppingen på River Island hann jag springa in på H&M och fick med mig en ny bikini hem. Jag har letat så länge efter en ny bikini, men har inte hittat en som jag varit helt nöjd med, så det här var ett välbehövligt köp. Riktigt nöjd! Nu gäller det bara att det blir sommar på riktigt så man kan vara ute och sola och bada. Snart sommarlov ju!
3

Gratis shopping och fikamys

 
Idag fick jag göra något jag aldrig har gjort tidigare. Jag fick gå in i en butik och plocka åt mig massa kläder och accessoarer som jag sedan fick ta med mig hem GRATIS. Som att en liten dröm har gått i uppfyllelse. Jag vann nämligen River Islands Instagramtävling där priset var ett presentkort på 2000 kr! Jag valde att dela priset med min vän Angelika, så vi shoppade loss för 1000kr var. Inte helt fel. Fick med mig en massa fina saker hem, som ni ska få se sen. Resten av dagen spenderade jag med fina Theres. Vi tog en mysig fika och pratade framtidsplaner och massa annat roligt. Vi hann även ta en hel del outfitsbilder som kommer komma upp på bloggen i början av nästa vecka. 
1