plugg, plugg, plugg

 
Jag har verkligen börjat bo i sängen på sista tiden, haha! Blev lite smått stressad nu när jag insåg hur mycket klocka har hunnit bli och jag inte har satt igång med plugget ännu. Dessutom kommer Jens över om ca 1,5 timme, vilket jag totalt hade glömt. Men det är bara att dra igång nu. Hade aldrig orkat plugga en hel dag ändå så det är lugnt. Ska bli kul att träffa bror igen! :D
2

Höst

 
En bild jag tog igår med min nya kamera. Jag är så sjukt nöjd med den! Kommer förhoppningsvid bli mycket roligare och finare bilder här på bloggen nu i framtiden. Jag hade egentligen inte tänkt att göra detta inlägget, men jag vill bara blogga hela tiden nu när jag kan lägga upp så mycket finare bilder än dom gamla som jag tog med min mobil hela tiden. Det är ju så vacker nu på hösten med alla vackra färger. Kunde ju inte fått kameran mer passande. Funderar på att gå en fotokurs då jag får lära mig alla inställningar och så. Problemet är bara att jag vill lära mig alla inställningarna på båda kamerorna. Det är tufft att vara fotointresserad, haha. Det blir nog bra. Ska kolla upp lite mer om kurserna, så får vi se när det blir av. Måste hitta någon jag kan gå med också. Känner inte rikgit för att gå själv... Det blir förmodligen roligare om man har med sig en kompis så man kan experimentera med inställningarna tillsammans :) 

Hej Söndag

 
Redan söndag, hel sjukt. Helgerna går alldeles för fort! Den här helgen bestämde jag mig för att inte slarva bort. Jag hade tänkt att ta vara på den genom att umgås med massa vänner och göra saker jag annars inte kan göra på vardagarna. Så blev det ju inte riktigt. Jag och Marina stannade hemma igår, bakade kladdkaka och tittade på Awkward istället för att festa. Jag klagar inte. Det var jätte mysigt! Jag har insett att det bästa sättet att ta vara på helgen är egentligen genom att bara ta det lugnt och sova. Hemskt men sant. Så, det var precis det jag gjorde idag. Jag lämnade inte sängen förens klockan halv två då jag gick ner till köket och gjorde iordning en skål med yoghurt med flingor och ett glas juice. Sedan var det raka vägen upp till sängen igen, fram med datorn och fortsätta kolla på Awkward. Är helt beroende av den serien. Har redan kollat på båda säsongerna på bara några dagar. Har bara det sista avsnittet kvar på säsong två nu. Men det ska jag spara till ikväll. Jag har även pillat lite på min nya kamera för att lära mig lite om inställningarna osv. Det går väl sådär måste jag säga. Jag kommer inte helt överrens med fokuceringen, men jag kommer lära mig allt så småning om. Jag är på god väg i alla fall. Nu ska jag faktiskt plugga lite. Har väldigt mycket i skolan för tillfällert. Är så sjukt skoltrött redan nu så det är helt sjukt, men det är bara att fortsätta kämpa! Imorgon är det bara en 3 timmars skoldag i alla fall, thank god! Ska nog ta med mig kameran. Funderar på att ta en sväng på stan efter skolan och titta på skorna jag la upp i ett tidagare inlägg. Jag kan ju inte gå med mina convers hela hösten då det regnar hela tiden. Hate that! Aja. Hoppas ni får en fin dag, så hörs vi kanske ikväll :) 
2