Mors dag

 
Hej fina ni! Den här dagen startade jag med att bläddra bland lite inspirationstidningar. Vaknade dock upp med världens förkylning, men jag fick bita ihop och tog en sväng förbi Rapide för att fixa ögonbrynen. Därefter blev det lite spontan shopping med pappa. Den här gången fick jag med mig en klänning från J. Lindeberg, som ni ska få se sen. Ikväll har jag och familjen ätit tårta och myst för att fira mamma på mors dag. Nu tänkte jag titta lite på Sex and the city som jag äntligen har tagit tag i att titta på från början (har alltid sett lite avsnitt då och då på tv) och sedan sova. Det blir tidig uppgång imorgon och jag måste fokusera på att bli av med den här förkylningen innan studenten! 

En lyckad kväll

 
Kvällen igår blev nästan lite för bra. Ja ni ser ju hur mysigt och gott vi hade det. Vi började med att öppna en flaska skumpa och fortsatte med vinglas efter vinglas. Musiken rullade i bakgrunden hela kvällen och vi satt och åt, pratade och myste i soffan från kväll till natt. Man mådde lite som man förtjänade imorse, som man brukar säga, men vilken kväll det blev. Detta måste göras fler gånger. Hur var er fredagkväll?

Hon har gjort det igen

 
Har ni hört Mollys nya låt Like no one's watching som släpptes idag? Alltså wow, den tjejen levererar ena låten efter den andra. Den har gått på repeat hela dagen. Älskar all girlpower som är kring henne. Om ni inte redan har lyssnat på den borde ni verkligen göra det!