This dress.


Blev lite smått förälskad i den här klänningen från Stella McCartney redan första gången jag såg den, och nu när jag fick se den på Valentina här ovan slog förälskelsen till igen. Älskar färgen, det glansiga materialet och den balla designen. Att den är ihopdragen lite längre ner än i midjan, som det brukar vara på klänningar, gör det där lilla extra. Hade mer än gärna velat ha den i min garderob!
2

Whyred SS15

 
Snart är det dags för Fashion Week igen. Här är några bilder från Why Reds visning från Fashion Week Sthlm som hölls i slutet av sommaren. Tycker helt klart att killarna plockar hem priset för de snyggaste kläderna. Älskar de silvriga detaljerna tillsammans med det svarta! Det var riktigt roligt att få gå på den här visningen och hoppas att det blir fler framöver. Det är verkligen en speciell känsla med Fashion Week. Alla med samma intresse får för några dagar samlas och gå på inspirerande visningar tsm. Ett plus är ju all inspiration man får mellan visnignarna också och alla fina bilder man kan få på folk. Love it! 
 
Fler bilder från Sthlm Fashion Week hittar ni i arkivet för augusti 2014 och september 2014.
2

On my mind.

Inspo
 
Idag drömmer jag mig iväg till en perfekt lägenhet med underbar inredning där ett par klackar och min drömväska står så fint, precis som på bilden. Drämmer mig även bort till en modevisning av ett känt märke där jag sitter med en perfekt outfit och sist men inte minst till Gran Canyon som är ett av mina dröm resemål. Skulle verkligen behöva koppla bort verkligheten för en stund, blicka ut över den fantastika utsikten och ta otroliga bilder. Drömma får man alltid göra, men en vacker dag kanske allt det här blir verklighet... Vad drömmer ni om?