Walking down the street
 
Lördagen var så himla mysig. Den här härliga tjejen åkte ner till Stockholm över helgen så jag passade på att hänga lite med henne eftersom det tyvärr inte blir så ofta. Vi tog en långlunch på Jensen's och tog en runda på stan. Vi hann inte ses mer än nåra timmar så nu bokar hon en ny biljett till Stockholm och kommer och bor hos mig från torsdag till fredag. Ska bli så himla mysigt! 
1

Insta lately

Hej på er! Jäklar vad länge sedan det var jag skrev här nu. Har verkligen saknat er och bloggen! Jag har haft så mycket att göra att jag knappt har hunnit med mig själv den senaste tiden, men ni som följer mig på Instagram har sett att jag levt i alla fall. Här kommer några av mina senaste bilder från Instagram. Enjoy!

 
1. Sommarens bränna från Mallorca... Var fan tog den vägen? 2. Invigde höstlovet med ett glas vitt och bio med mina härliga tjejer Amanda och Åsa igår. Underbar kväll! 3. Skrev teoriprovet i tisdags och satte det. Fasen vilken lycka! Galet att det är så nära körkort nu. 
 
 
4. Provade Lokas nya vintersmak kryddigt päron som jag fick med mig hem från Metro Mode Fashion Days. Den får tummen upp. 5. För två helger sedan hade jag en fantastiskt kväll med mina favorit tjejer då vi drack drinkar och åt en otroligt god middag. 6. Ställde mig i köket och agerade kock. Den här gången blev det laxpasta. Blev riktigt gott.
 
 
7. Blev en spontan konsert av James Blunt med kära faster. 8. TB till fotokursen med Rami. Saknar verkligen den här dagen och alla goa tjejerna. 9. Efter Metro modes event hamnade jag och Josefin i River Islands fotoautomat. VI kunde inte låta bli att springa in och ut så det blev fem gånger, haha!
1

Tankar just nu

 
Jag är en tjej som älskar att ha många bollar i luften när det gäller saker som jag brinner för. Just nu spridlar jag av idéer och inspiration, vilket gör att jag dras jag mellan mina mål/drömmar och skolan. Jag har i stort sätt alltid haft ett intresse för mode, men aldrig brunnit så mycket för det som jag gör idag. Mode är något jag verkligen vill jobba med i framtiden och jag är berädd att göra allt för att nå dit jag vill. Trots att jag kanske allt för ofta prioriterar det som har med mina framtidsplaner att göra dras jag ständigt tillbaka av skolan. Skolan är viktig och det är det som gör att jag har en ständig dragkamp mellan min framtid och nuet. Jag är så ivrig att jag inte längre kan sitta och vänta, utan vill komma igång på en gång. Antar att jag måste försöka hitta någon sorts balans... Vad är era drömmar och framtidsplaner? Skulle vara roligt om ni ville dela med er!

Bjuder på en härlig bild på mig och dessa fina tjejer. Det är dom här tjejerna som ligger bakom många av mina skratt i vardagen :)
4