En lång dag!

Har precis kommit ur en lång och skön dusch! Det har varit en lång dag idag. Provet jag hade på transport, blodomlopp och så kändes som det gick riktigt bra faktiskt! Marina och jag har pluggat som galningar i helgen.. 
Efter skolan drog jag och Marina till min träning där jag höll barnträningen idag + att jag hade min egen träning, sammanlagt tre timmars träning idag, jag är grym! Nu är Marina inne i duschen och jag passade på att sno hennes dator och göra ett snabbt inlägg. Hoppas allt är bra med er! =) Jag är medveten om att det är dålig uppdatering men jag har fullt upp med skolan och så! Men jag lovar er bättre uppdatering när jag kommer hem! 
När Marina kommer ut ur duschen blir det möjligtvis lite plugg, om vi pallar. Och sen naturgodis och Desperate Housewives! ♥ Föresten, stämmer det att sista avsnittet gick förra Tisdagen? :o

En bild ni inte har sett! =)
3

vilken dag

Det har varit en fantastisk dag! Jag, Marina, Malin och Isabelle drog in till Stinsen tidigare idag för att se en spelning av Eric Saade! Det var grymt! Efter att han hade sjungit fyra akustiska variationer av Masquerade, Manboy, Break Of Dawn och It's Gonna Rain var det en signering. Det har varit en toppen dag! =) 
Är bara tvungen att säga att jag fick en kram av Eric! :p
2

shiiit..

1