Idioter

 
Den här dagen blev verkligen inte som jag hade trott. Var nämligen med om en lite obehaglig grej. Under vår filminspelning idag, som jag har berättat om, blev vi nämligen rånade. Vi stod inne på en gata och filmade och hade lagt våra saker några meter ifrån oss. Vi hann inte mer än filma i ca en minut innan vi tittade till sakerna och såg att allt var borta. Vi blev av med 2 stora väskor och en handväska, en dyr ljudutrustning som vi hade lånat och massa inspelningskläder och annat. Tur i oturen blev jag bara av med min kameraväska med lite saker i. Kameran har jag kvar, tack och lov! Vi har i alla fall gjort en polisanmälan och får hoppas att allt löser sig med försäkringsbolagen. Gick till polisstationen och fick sitta i ett förhörsrum för första gången. Vi blev inte förhörda, utan dom tog bara våra uppgifter och skrev ner i anmälan vad vi hade blivit av med. Polisen var otroligt hjälpsamma och snälla, vilket var väldigt skönt. Lite surt att självrisken ligger på 1500 kr, vilket inte hjälper mig då det förmodligen är billigare att köpa nya saker. Vi får hoppas att allt löser sig. 
 
Bilden är tagen av min kompis Nina och redigerad av mig.

Lazy day

 
Original bild.
 
 
Redigerad bild.
 
Den här dagen har varit väldigt lugn och skön. Både välbehövlig och välförtjänt, om jag får säga det själv. Slutade redan 11:20 på grund av alla utvecklingssamtal. Riktigt skönt. Just nu håller jag på med ett grupparbete där vi har fått i uppgift att göra en film. Så efter att vi hade slutat passade vi på att börja spela in lite. Kul att få användnng av kameran i skolarbeten också. Önskar jag hade mer tid och ork för att vara ute och fota och experimentera lite med filmningen på kameran. Det har mest blivit att jag filmat under konserter. Men jag har varit väldigt sugen på att göra en liten film/klipp när jag sett alla klipp på YouTube. Ska bli roligt att se hur resultatet av vår film blir. Efter en dag med filmning blev jag sugen på att leka lite i Photoshop. Brukar oftast inte göra mer än att lägga på lite intensitet och kontrast på bilderna jag tar, men ibland är det roligt att redigera lite extra och se hur resultatet av bilden blir. Jag är verkligen inget proffs på Photoshop, men jag tycker det är roligt att titta på YouTube klipp och läsa blogginlägg och lära mig nya redigeringar. Så min kväll har jag spenderat framför datorn och redigerat lite bilder. Reslutatet av dagens bildredigering ser ni här ovan. Tycker bilden blev helt okej. Den blev mer mjuk i färgerna och mer levande. Nu hade jag tänkt att putsa mina älskade Primeboots och vika lite tvätt. Senare ikväll blir det Paradise Hotel igen!

Clinique & YSL

 
 
 
För några veckor sedan var mamma och reste med jobbet och kom hem med ett Clinique puder och ett YSL läppstift till mig. Clinique pudret tycker jag är helt fantastiskt. Har använt det ett tag (men använder ett annat emellanåt) och är verkligen super nöjd med det. Ett plus är att borsten man får med är otroligt mjuk, vilket är skönt mot huden. Innan jag fick läppstiftet hade jag tittat på lite olika färger, men hittade inte riktigt det som föll mig i smaken. Tittade en del på internet också och det är ju så svårt att avgöra hur färgen ser ut i verkligheten jämfört med på bild. Hittade till slut ett som jag tyckte verkade riktigt fint. Mamma frågade efter det när hon var på Arlanda, men dom hade slutat sälja just den färgen. Det blev i alla fall den här färgen jag fick av mamma. Enligt mig är det lite för mörkt. Dock är det ljusare på än vad det ser ut att vara på bilden. Jag vill inte ha så mycket färg, utan ett mer ljusrosa med glans. Hittade ett riktigt fint när jag var på Åhlén för ett tag sedan, så får se om jag kanske köper det. För övrigt doftar läppstiftet otroligt gott och jag älskar designen på det! Har ni något YSL läppstift och är nöjd med färgen? Släng då gärna in en kommentar.