Lexington jackets

Klickade runt lite på internet tidigare idag och fann dessa skönheter. Sjukt fina och perfekta nu till våren. Hittade den beiga först och fick upp en bild hur perfekt den skulle vara till ett par vita jeans, som jag ska införskaffa så fort dom jag vill ha kommer in i butik. Men sedan fick jag syn på den rosa. Hur söt är inte den liksom? Den blåa är hur fin som helst den också, men det kanske blir lite tråkigt med mörkblått? Nej nu sitter jag här och skriver som om jag ska köpa en nu, men man kan ju inte låta bli att bli sugen... Jag hade ju tänkt att införskaffa en ny skinnjacka också, eftersom att min är så sliten nu, men jag skulle gärna vilja ha en annan jacka också. Vad tycker ni om dessa och vilken färg tror ni jag skulle passa bäst i? :)
1

2013-02-20

 
Hej på er!
Redan i söndags kände jag av en lätt förkylning, men var tvungen att gå till skolan i måndags för att skriva ett juridik prov, trots att jag inte var på topp. Trodde det skulle gå över under dagen, men jag blev hemma både igår och idag. Som tur var bröt förkylningen aldrig riktigt ut, så jag slapp snuvan och halsont i alla fall. Dock satte det sig i öronen. Nu mår jag i alla fall mycket bättre och det blir nog att jag går till skolan imorgon. Jag har inte annat än sovit och bara vilat upp mig igår och idag. Verkar som att det var det kroppen behövde. Blev mycket plugg och lite sömn i helgen, så antagligen var det därför kroppen sa ifrån. Annars är det väl inte så mycket nytt... Hopas allt är bra med er! :) 

Jofama by Marie Serneholt

 
 
Har ni sett jackorna från Jofama by Marie Serneholt? Så sjukt snygga! Älskar den i svart! Hittade ingen bra bild, men tycker det är så himla fint mönster inne i den. Tänkte införskaffa en ny skinnjacka till våren. Får se om jag kanske slår till på denna :) Vad tycker ni om den? 
2